woensdag 19 april 2017

Aanlopen

 Niet alles gedaan. Overdrijven is tenslotte ook niet wat het zijn moet. Prettig dagje gehad en dat is is wat wel telt. Onbekende kanten van Sibiu doorgeploegd. Belachelijke administratieve procedure opgestart. Een nwe mogelijkheid aan de ongeschreven lijst van betere restaurants toegevoegd. Me geërgerd aan de zoveelste ongewenste wijziging in het aanbod van een supermarkt. En de regen op weg naar huis geen kans gegeven om mijn humeur te bederven.

 Enige minpuntje van vandaag is een afwezige Juul. De dame was vervelend ongedurig vanochtend en wilde steeds maar weer naar buiten. Na een paar keer pogen is ze vertrokken. Mij leek het niet zo'n slim idee, maar mijn overtuigingskracht werkt bij vrouwen meestal niet. Dus op hoop van zegen en daar verder niet bij stilgestaan. De oude garde valt haar niet lastig. Het jonkie en de teckelachtigen zijn geen partij. De enigen die als potentieel gevaarlijk, want onbekend, overblijven zijn de moeder en het rasta-geval. Met haar ervaring zou ze het moeten redden.

 Toch was het -uit het niets, want niet mee bezig geweest- het eerste dat opviel bij terugkeer. Het gemis van Juul's zeurderig gemiauw. Ook sikkeneurige vrouwen kun je missen. Geen reactie op mijn roepen, geen kadaver bij een rondgang langs mogelijke verstopplekken. Misschien ligt ze ergens te pitten of weet ik wat. Mogelijk is er veel. Ff afwachten of ze vanavond of morgenochtend opduikt. Zoniet, dat is het tijd genoeg om te treuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten