zaterdag 15 april 2017

Houterig

 Het bed was bij nader inzien in feite te zacht. Voldoende steun overal, maar het duurt een paar centimeter voordat je op weerstand stuit. De rug is het inmiddels bijna gewend. Ik zie dat met de stoelen niet gebeuren. Het is nog niet 100% zeker, meer frappant dat mijn onderrug stevig bokt sinds we de nwe eetkamerstoelen hebben. Een paar keer zitten en opstaan in de winkel zegt niet zoveel, is hetzelfde natuurlijk als op bed gaan liggen. Zelfs een half uur is moeilijk met een nachtlang verblijf te vergelijken.

 Mocht het werkelijk aan de stoel(en) liggen, dan heb ik twaalf mooi vormgegeven maar voor mij ongeschikte exemplaren aan tafel staan. Ik zit er natuurlijk veel langer op dan een maaltijd of twee per dag, zolang de laptop nog op de eettafel staat. Maar dat zou geen probleem moeten zijn. Eerst eens afwachten of het werkelijk te herleiden is tot de stoelen. Het eind van mijn rug ligt wel vaker dwars. Kan me ditmaal alleen geen moment of handeling herinneren waarop daar beneden iets verkeerd schoot.

 Zou ook niet weten wat (voor mij) verkeerd is aan de stoelen. Ik kom met beide voeten goed aan de grond. Het zachte deel van de zitting te dik? Verhouding zitvlak en rugleuning verkeerd? Niet zoveel verstand van stoelen. Ook zelden of nooit last van ondervonden. Maar ja, dat sluit niet uit, dat het wel zou kunnen. Eerst maar eens van stoel verwisselen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten