vrijdag 11 mei 2018

Verluchtiging

 Prachtige dag. Zo'n schoongespoelde dag. Gisteravond stevig geregend. Mistige morgen. En na het optrekken van de mist een heldere, zonnige dag. Bij de hondenronde zaten de heuveltoppen nog in de mist. Was prachtige geweest als er ergens een roedel herten hadden gestaan en we elkaar pas op het laatste moment in de gaten hadden gekregen. Geef toe, met vijf honden om je heen is die kans klein maar dat staat los van het idee.

 Frisse wandeling. Onder de pro-forma barricade gedoken en Prada aan de lijn genomen, die had weer een nachtje vrijheid achter de kiezen. Marktdag. Tuin-verander-dag. Resultaat-dag. En door met spitten. 2,5 is geen 7.

 Weekeinde voor de deur. Verandering van prioritering aanstaande. Schuur rukt op naar één, straks de binnenplaats en dan het huis in. Tegen die tijd zullen de middagtemperaturen ertoe uitnodigen. Bijna organisch, kortom. Smaak blijkbaar te pakken of moet ik zeggen: zaken eindelijk genormaliseerd? Hoe het ook zij, de beweging doet goed. Kan dan wel weer over 'moeten' beginnen, maar dan zit ik straks weer met de ergernis van het uitblijven. Het is kiezen of delen. Nu weet ik niet wat hier de goede keuze in zou zijn, maar ik denk dat 'delen' de bedoeling is. Niet of/of maar en/en. Doe mijn nog maar een LM en dan op plantenjacht en naar de Bodega ...... oei, oei, oei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten