dinsdag 15 mei 2018

Beter?

 De kleintjes zijn stukken actiever. Da's een opsteker. De dames zijn er vandoor binnen vijf minuten na thuiskomst. Da's minder. Tijd voor koffie. Prachtig weer buiten en kort maar goed gelopen. Volgens mij een batig saldo voor deze ochtend. Altijd beter dan vanuit een min-positie te vertrekken. Wat het met de dag gaat doen, zal met de uren duidelijk worden. Genoeg beren op de weg, verzet van binnenuit en meervoudige vermoeidheidsverschijnselen om er een feestje van te maken. Op de vulkaan.

 Gewoon maar bij het begin beginnen en zien waar we eindigen, schepen stranden of kruiken breken. Op z'n laatste in slechts 12 uur hebben we de gewenste duidelijkheid. Weten we of we slingers aan de dag gaan hangen of 'm met een treurmars de nacht in dragen. Volgens mij moet ik met de meermaals bewezen mix van was, afwas en verder een heel eind kunnen komen. Die DA in Sibiu past niet in het rijtje, maar ga ik toch maar ff doen. Dan iets met verzekeringen want in de buurt van de Vété en wat van die niet in Agnita verkrijgbare boodschappen zou stimulerend moeten werken.

 Dan zitten we alweer in de middag en hoef ik me verder niks meer af te vragen. Als, als tenminste het niveau van spontane verrassingen de nul, nul niet overstijgt. Mijn neus zit nog vol en een lege schuur zou maandaag mooi zijn. De bouwvakkers niet direct de mogelijkheid geven om bedachte plannen met hun platgetreden werkmethoden te laten overrulen. Weer iets waar teugels strak gehouden moeten worden. Hoeveel mndn gaat het duren en hoeveel daarvan ga ik het hanteerbaar houden? Eerst vandaag maar eens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten