zaterdag 19 mei 2018

Niksdoen

 Weer een goede nacht achter de rug. Wanneer is het laatste theater geweest? Voor mijn gevoel moet dat mndn, dus minimaal 8 weken geleden zijn geweest. Ik hou een hoop bij, maar hier ontbreekt me het animo. Het globale gevoel is voldoende. Kortom weer iets wat van mijn rampenlijstje kan worden gestreept? Zou mooi zijn, maar daar wacht ik mee, tot ik een keer bedenk, dat het lang geleden is, dat ik me dat bedacht had.

 Duidelijke oorzzak ontbreekt natuurlijk. De nachten zijn oa een flink stuk korter geworden. minder tijd voor onzin, simpel nodig voor de slaap. Zou een reden kunnen zijn. Meer ws één van de redenen. Redenen draaien zelden uniek ergerns voor op. Het is meestal een groepsgebeuren en zoals bekend heeft groepsdynamiek zo zijn eigen wetten of meer het gebrek daaraan.

 Is nou ook niet direct een onderwerp om diep in te duiken. De voooruitgang is meer dan mooi meegenomen. Ik kan er 's ochtends soms echt van genieten. Sla je de ogen op, is het zes uur. Maar het kan altijd nog beter. Het aantal tussenstops blijft over het algemeen tot eentje beperkt, maar het fenomeen is dus nog niet verdwenen. Het schijnt er eentje te zijn in de categorie "daar zul je mee moeten leven als je ouder wordt". En aan dat laatste is nou eenmaal niks te doen. Het enige in het leven wat min of meer vanzelf gaat als de machinerie geen roet in het eten gooit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten