zondag 13 mei 2018

Onzondags

 Drukke bedoening voor de zondagmorgen. Voor zevenen al met de honden onderweg, een heuveltop extra meegenomen en voor het afdalen gewacht tot Prada willens was om zich bij de rest van de meute te voegen en dus aangelijnd te worden. Ze wil dan wel niet aan de lijn, maar houdt mij wel voortdurend in de gaten en komt in dit geval dus terug kijken waar ik blijf. Ik moet echt wat meer tijd in de honden steken. Het is hier niet de vrijheid van LpM. Het moet gewoon een paar slagen strakker. Zitten, blijven, koest, etc.

 Hok van de puppies verschoond en de vrijdag in de grond gestopte plantjes water gegeven. Is dat interessant? Kan me dat niet voorstellen. Zelfs ik vrg me af, waarom ik het opschrijf. Neemt niet weg, dat met een paar plantjes de tuin ineens een andere waarde, toegevoegde waarde heeft gekregen. Ik kan nou kijken naar wat gebeurt ipv wat verwijderd moet worden. Of eigenlijk beide. Aanvullend, toegevoegd dus.

 Ga ik vandaag wat slepende zaken proberen te tackelen of ga ik het risico niet lopen, dat ik me mijn humeur bederf? Me mijn dag bederf? Dat is bij die zaken in feite steeds de meest belangrijke vrg. Niet alleen die beet in die zure appel, maar nog het risico ook dat er een worm uit te voorschijn piept. Ik ga het van de dag laten afhangen. Is het niet vandaag dan moet het morgen, of overmorgen maar niet volgende week. Ontkomen zit er niet in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten