donderdag 24 mei 2018

Feest

 Ondanks de werkzaamheden en de vreemden op het terrein rennen de puppies onbelemmerd overal tussendoor. Door elkaar. Achter elkaar aan. 'En groupe' of opgesplitst in groepjes van twee. 's Morgens bijna onhoudbaar, een hoop geslaap door de dag heen en 's avonds weer hetzelfde liedje.

 Oeps, daar slaat de middagdip ongenadig toe. Kussentje op het toetsenbord, in- dan wel aanpluggen en de vrijloop van de gedachten direct omgezet in eenen en nullen. Dat zou schrikken zijn. De neerslag van een ongecensureerde gedachtenstroom. Niet zozeer vanwege compromiterende inhoud. En dan weet ik alleen iets met pornografische kwaliteiten te bedenken. Ach, die fragmenten zitten er zeker wel tussen, maar overheersend niet. Lijkt me een vermoeiende toestand, als dat zo zou zijn.

 Nee, meer de chaos lijkt me een ramp als mijn gedachtenwereld ongefilterd de wereld in gebraakt zou worden. Een beetje als de nachtelijke invulling van mijn slaapuren, maar dan met een pretentie van structuur. Ik doe het me zelden zelfs aan, laat staan, dat ik de buitenwereld ermee zou opzadelen. Hup, aan de koffie, geesten retour flesinhoud en focus op de dagelijkse banaliteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten