dinsdag 8 mei 2018

Lunchpauze

 Twee-en-een-half uur, eenderde perceel en dat was het weer voor vandaag wat het spitten betreft. De hele regen van vannacht heeft geen enkel positieve effect op de bewerkbaarheid van de grond gehad. Dat moet anders en beter kunnen. Zien als ik deze week ergens in Sibiu kom. Vooralsnog dus 3 werkdagen (of moet ik van werkmomenten spreken?) voor één perceeltje, grofweg 12,5 m2. Drie van die lapjes in twee weken. Voor dit jaar dus nog iets van een mnd werk. Eerst maar eens zien of ik me daar een maandlang toe weet aan te zetten.

 Nu met de lunch bezig en straks de keuken een goede beurt geven. Rest van de middag en begin van de avond zie ik wel. In elk geval de puppies ff de vrijheid geven. Dat is zowel voor hen als voor mij genieten. Zes van die drolletjes die enthousiast de binnenplaats doorkruisen. Ook Rosa vermaakt zich uitstekend met de kleintjes. Prada probeert het af en toe en de rest laat zich niet zien. Moeders is volgens mij erg blij, dat ze zich er niet zoveel tegenaan hoeft te bemoeien en houdt zich ook zoveel mogelijk uit het zicht van de kleintjes.

 Voor de vier mannekes is al een toekomstig onderkomen gevonden. Nu nog de beide vrouwtjes. In juli Lady castreren en dan moet de pupy-vloed verleden tijd zijn. Zal nog wel wat oefenen kosten voordat de dame vrijwillig in het over-sized kattenmandje stapt. Maar het moet lukken. Een beetje sturen kan inmiddels zonder problemen. Maar dat is ver vooruit. Voor die tijd zijn er een hoop andere zaken te realiseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten