maandag 28 mei 2018

Kunstig

 Nachtelijke toestanden zijn ondanks goede hoop nog steeds niet van de baan èn ontwikkelen zich door. Spektakel waar je u tegen mag zeggen. Was nieteens zo extreem moe of misschien net daardoor. Een touw eraan vast knopen is me nooit gelukt. Maar na ruim twee nachten geleden Portal_2 afgesloten cq uitgespeeld te hebben, had mijn grijze masssa blijkbaar nog het een en ander af te reageren. Een beetje traag mag ik wel zeggen.

 Portals zijn blauwe resp. oranje omrande, ovale doorgangen, die je in het spel de mogelijkheid geven om via beapaalde muren van de ene plek naar de andere te komen. Je moet de muurdelen kunnen zien en er moet geen glazen wand voor staan. Dan zijn er rode laserstralen waar je beter niet in terecht kunt komen en blauwe velden die oa als loopbrug kunnen fungeren. Al die elementen hielden me vannacht in een verwarrende mix van waan en werkelijkheid, aangevuld met allerlei digitaal ogende vormgevingen van voor mij onbekende herkomst. De ogen gesloten houden scheelde een hoop maar niet alles.

 In een poging de waan te ontzenuwen opgestaan. Dat kostte ff heroriënteren en zelfs het evenwicht even de tijd geven om het bed niet struikelend te verlaten. Ik had niet het idee, dat ik aan de knoppen zat. Terug onder het dekbed was het een stuk rustiger in de bovenkamer en kon ik het verder aan de slaap overlaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten