zaterdag 12 mei 2018

Schema's

 Morgen weer verder met de draad van afgelopen week. Zondag, maar dat doet er in dit geval niet toe. Verder met de tuin maar niet meer op de eerste plek. Morgen is dat de wasmachine, maandag geregel in Sibiu en de rest van de week de schuur. Als tenminste de pups niet voor problemen gaan zorgen. Die ene van vanochtend is er weer bovenop, daarvoor maken vier anderen een niet al te beste indruk. Timide, aan de race en er wordt ook gekotst. Ja, lekker al die details, maar dat hoort bij de couleur locale.

 Hopelijk herstellen ze zo snel als de eerste. Voor de zekerheid maar begonnen met enige medicatie naar binnen te proppen en voor vanavond het brokkenmaal over te slaan. Niet voor vier, maar voor de hele club. Een kilo of vier zijn ze inmiddels. Dat was ff van belang voor de dosering van de chemicaliën.

 Dat wordt geen nachtwerk vandaag. Moet wel nog ff tot na eleven volhouden. Mariana er om zes uur omdat de hulp voor de koe zonder afmelding naar Duitsland is verdwenen en ik niet voor elven in mijn nest omdat Rosa nog een laatste keer uitgelaten moet worden. Die kan het nog steeds geen nacht ophouden. Beesten! Dat wordt een beetje dommelen, ontspannen en andere gestrekte activiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten