donderdag 24 mei 2018

Generatiekloof

 Het meest frappante van de verstoorde routines door de komst van de bouwvakkers en het afbreken van de schuur is de reactie van de honden. Dat Lady het meest agressief reageert is dat niet. Wel het feit, dat alle drie de aanlopers een honkvastheid hebben, waar ik versteld van sta. Ze, dwz Lady en lover, lopen af en toe de omgeving van het dorp in, Flokkie niet eens, maar zijn binnen enkele minuten weer terug.

 Ik heb en ga het niet proberen met mijn beide dames. Het genot van hun vrijheid gaat zeker weten niet tot minuten beperkt blijven. Maandag een gecontroleerde poging ondernomen en prompt was Prada het grootste deel van de middag en het begin van de avond pleite. Rosa zit er een beetje tussen in. Zou mooi zijn als ze zich niet mee laat slepen door haar halfzuster.

  Wat is dat? Leeftijdsverschil? Zo oud is de aanloopgarde niet naar mijn idee. Hooguit 3-4 jaar, wat een verschil van om en nabij twee jaar betekent. Zouden de dames over 2 jaar eenzelfde soort huiselijk gedrag vertonen? Ik teken ervoor. Hen probeer ik het bij te brengen, bij de anderen heb ik daar geen invloed op gehad. Zou je bijna denken, dat het resultaat sneller en beter zou moeten zijn. Je hoopt wat af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten