vrijdag 4 mei 2018

Koppensnellen

 De kop is eraf. Zowel van de tuin als het zwembad. En zo te voorspellen was maar vooraf toch anders werkt, was het een fluitje. De eerste 12,5 m2 in de tuin net niet gehaald. Bijna drie uur bezig geweest en dat vond ik wel genoeg. Tijd voor de lunch. Waar weer wat tussen kwam, maar mooi niet terug de tuin in gegaan.

 Weer een latertje dankzij een ongeplande vergadering in het onderwijs. Snap niet, dat ze dat niet plannen of op z'n minst 's morgens direct bekend maken, dan zit ik niet met het eten dan wel het idee dat buiten de deur te gaan doen, als het bericht van vertraging binnen valt. Het verstoort mijn 'drive' en daar zit ik zelden en nu zeker niet op te wachten. Me een moment rust met ontspanning gegund.

 Eind van de middag, na de late lunch of vroege avondmaaltijd alsnog met het legen en schoonmaken van het zwembad aan de slag gegaan. Komende winter is afdekken toch een beter idee. Het grootste deel van het vuile water weggepompt en het grofste vuil handmatig verwijderd. De rest zal toch een kwestie van chemicaliën, filteren en zuigen worden. En vullen dus. Morgen weer verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten