zaterdag 5 mei 2018

Soepeltjes

 Het gaat voortvarend. Dat maakt me wantrouwig. Als de boel nou nergens blijkt te lekken (Afkloppen!!) bij het steeds verder vollopen van het zwembad dan is ie morgen gebruiksklaar àls je van een frisse duik houdt. Voordat 10 m3 water een beetje aangenaam opgewarmd is door de zon, dat gaat wel ff duren. Moeten we ooit ook iets mee, als we aan een definitievere constructie denken.

 Nu was het ff uitvogelen waar welke slangen wat met elkaar moesten verbinden. Ik heb de hoop, dat ik de boel goed met elkaar heb verbonden. Een verbinder! Ik? Hoe krijg je het bedacht. Eén slangklem deed moeilijk en de kop van een verlengstuk voor de 'stofzuiger' kan ik niet vinden. Een niet onaardige score voor iets wat eind van de zomer naar binnen is gelegd en niet meer naar gekeken totdat ik het vanochtend stuk voor stuk in elkaar heb gezet.

 Alles begint weer te leven, krijgt iets actiefs. Wat dat betreft is zomer en winter hier een wereld van verschil. Moet in Frankrijk haast ook wel zijn geweest, maar het staat me als zodanig niet bij. Alleen de grasgroei-explosie is blijven hangen. Al met al daar het hele jaar door veel meer buiten geweest. Honden, terrein, klussen aan de gebouwen (als dat weereens kon/mocht). Minder winters ook. En als je dan naar het stadse leven in Nederland kijkt, is daar het enige verschil in de seizoensactiviteiten eigenlijk, dat je in de zomermndn van de terrassen kunt genieten. Een verschil dat met het uitbannen van het binnen roken in feite is verdwenen. Kortom er valt ff weinig te klagen. Houe zo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten