maandag 21 mei 2018

Gekut!

 10 april niet, een week later niet, begin mei niet en ook 15 mei is niet gelukt. Maar nee, eindelijk, van de week langs geweest om alles nog eens te bekijken. Op mijn vrg wanneer ze zouden beginnen, werd zonder aarzelen "Maandag" gezegd.

 Dat was dus vanochtend. Ik om kwart over zes mijn nest uit, koffiezetapparaatonderdelen in de week gezet en met de honden gaan lopen. Bij terugkomst Mariana het bed uit gebonjourd om koffie en suiker te scoren en ik met de maaier de tuin in. Rond half tien alles plat rondom de schuur maar geen bouwvakker te bekennen ... "Maandag" is toch moeilijk verkeerd te begrijpen. Aannemer telefonisch aan zijn oren getrokken. Kreeg een lulverhaal over feestdag, vrij gegeven aan de werkers en toch ws slecht weer.

 Alles goed en wel. Het zal me een worst wezen wat de reden is. Als je niet ff de zakelijke netheid of eigenlijk domweg het fatsoen hebt om gemaakte afspraken op tijd te cancellen, moet je niet met lulverhalen aankomen zetten, als ik je eindelijk aan de lijn heb. En dit heeft niks met werkers een plezier doen te maken, die lulhannes is er zelf een paar dagen tussenuit gepiept, anders was ie niet zo moeilijk telefonisch bereikbaar geweest.

 Daar sta je dan. Hebt afspraken doorgeschoven, bent -zeker Mariana- vroeger dan je lief is uit bed gekomen en dat allemaal voor noppes. Hoe was dat ook al weer met het '... halve werk'??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten