zondag 21 augustus 2016

Overbruggen

 Eindelijk ff de tijd genomen. Telefoneren is niet mijn sterkste kant. Er is altijd wel een reden om het niet te doen. Maar na goed twee jaar dan eindelijk weer een lijntje naar Portugal. Van de ene kant van Europa naar de andere kant. Van land naar zee. Twee uur tijdsverschil, een uurtje meer dan in Frankrijk. Verder weinig veranderingen. Was goed om de mensen weer ff te horen al waren de berichten niet allemaal van het vrolijke soort.

 Ze zoeken weer naar een mogelijke ander plek. Het was al bezig toen we de laatste keer contact hadden. Hun 7-jaars cyclus. Ik moet er niet aan denken. Vanuit hier gaat het hooguit nog een paar honderd meter verderop naar het kerkhof, mochten de verantwoordelijken daar geen problemen mee hebben. Nog weer een huis naar mijn wensen inrichten, al het geherverbouw ondergaan, het geleefd worden door de aanwezigheid van de bouwvakkers, de discussies met de aannemer en het stof, het alsmaar overal en altijd neerdwarrelende stof. Nee, dank je.

 Dit ga ik afmaken incl. de nog aan te pakken schuur en tuin, maar daarna is het einde oefening, zelfs als het zou lukken om de buren in opwaartse richting op te kopen. Een garage kan ik er dan nog net uitpersen en de rest is voor een volgende eigenaar. Helderheid doet (op)leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten