dinsdag 9 augustus 2016

Houterig

 Een plank swingt soepeler dan ik vandaag. Gisteren aardig overdreven met fysieke activiteit. Vooral het houthakken aan het eind van de middag heeft erin gehakt. Zes uur bukken, buigen en knielen om een deel van de tuin voor de zoveelste keer onder het onkruid vandaan te toveren was al meer dan verstandig. Maar het gedoe rond het gehakt krijgen van het hout, was ik zo zat, dat ik er alsnog tegen aan ben gegaan. Niet dat de klus nu geklaard is, en vandaag ook nog niet, vrees ik.

 Er kan in elk geval weer iemand van het lijstje potentiële hulpkrachten afgestreept worden. Dat je wel zin hebt om de kleine meters hout in stukjes te zagen maar niet het hakwerk te doen, maakt mij niet uit, maar zeg het dan ipv tot tweemaal toe iets beloven en vervolgens niet komen opdagen. Had op zaterdag dus duidelijk niks met de feestdag te maken.

 Volgend jaar een splijtmachine en een grote cirkelzaag en dan kan ik het zelf zonder aanslag op mijn lijf afhandelen als er weereens veel beloofd en weinig opgedaagd wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten