woensdag 3 augustus 2016

Onverdund

 Dit is dus de 'O zo belangrijke beweging' waar het om gaat. Bed verschoond. Als een klein kind genoten van de douche. Weet nog steeds niet welke wateraanleveringsvorm ik het allerprettigst ga vinden. De regentegel in het plafond is een onbeschrijfelijk genot, maar ook de zijdouches hebben hun charme en de handdouche is krachtiger en praktischer, dan ik ooit ben tegengekomen. Laat ik het houden op ieder element zijn eigen kracht. Nu niet al te zweverig doordenderen. Het genot is groter, dan ik me ooit had bedacht en ik kan er intens van genieten.

 Al het verbale gepuf en gesteun ten spijt eindigt de dag aan de goede kant van de streep. Dat doet deugt. Een ruggesteuntje voor morgen. Als het goed is beginnen ze morgen concreet met het dak. Een onderdeel waar vaart en resultaat in een stimulerendere houding tot elkaar staan, dan bij het metselen met oude bakstenen. Al verdenk ik de aannemer van enige self fulfilling prophecy bij de planning van het stenen stapelen. Maar hoe het ook zij een neus meer in de goede richting.

 Ff ook genieten van het gisteren 'herondekte' kaarslicht. Handig voor de zichtbaarheid van het toetsenbord bij behoefte. Nog steeds geen perfecte blind typer. Glaasje zeer aardige Italiaanse witte wijn erbij en dan is het ook zonder sigaret eindelijk "Frohen Herzens Genießen".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten