zaterdag 27 augustus 2016

Feestelijk?

 Morgen zal ook weinig van de dag terecht komen. Feestdag. Niet weer iets Roemeens, deze keer gewoon in eigen beheer. Wat het gaat worden, ligt echter niet geheel in mijn handen. Ik had aan een champagne-bad gedacht, dan een massage met ezelinnenmelk door veertien jonge maagden, een verse jus en een echte latte macchiato. Als begin dan. Dat apparaat was nog te regelen geweest, maar zoals vanmiddag weer bleek, zijn maagden en vooral de jonge versies hier dun gezaaid.

 Misschien zijn de honden bereid om niet vóór half negen aan te slaan ipv bij vijven zoals vanochtend. Dat zou de start van de dag al iets aangenaams geven. De rest zien we dan wel. Een lunch buiten de deur is voor de hand liggend, al is moeders wel erg gesteld op haar zondagse griesballen in de al even standaard kippensoep. En nee, mee gaat ze niet. Zou ze anders in het merendeel van de gevallen ook niet zijn gegaan, maar morgen zeker niet. Er kan nog genoeg misgaan, zonder dat de zekerheid daartoe bijvoorbaat zit ingebakken.

 Eigenlijk zou ik moeten poetsen. Had ik vandaag al gewild en was ik mee begonnen ook. Aangezien dat echter weinig feestelijk is, schuiven we dat door naar maandag. Een vele malen betere dag voor afwas en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten