dinsdag 23 augustus 2016

Grap?

 Het is al weer weken wachten op een onderdeel van/voor de douche met een aparte wellness beleving. Niet mijn woorden, maar de teleurstelling werd er groter van, toen het geheel niet naar wens bleek te werken. Het duurde een paar mndn voordat gezocht werd naar een oplossing en sinds die is gevonden, zijn alweer de nodige weken voorbij gegaan, zonder dat het euvel werd opgelost.

 Een week geleden kwam het bericht dat een nieuwe kabel opgestuurd zou worden. Het ding was eindelijk uit Duitsland in Boekarest gearriveerd en zou nu onze kant op worden gestuurd. Eergisteren kwam een berichtje, dat het versturen nu heus, echt, werkelijk ging gebeuren en we vandaag zouden horen wanneer de koerier het bij ons zou afleveren.

 Berichtje vandaag: Aflevering kabel tussen 09:00 en 17:00. Ik kon net optijd de band van mijn broek grijpen. Dit is zwaar essentieële informatie. Ik ga nu natuurlijk mijn hele dagprogramma omgooien en vol spanning op de passage van de koerier wachten.

 Doeiii. Bekijk het ff jongens. Dan mag je helemaal uit Boekarest komen, en je dus nooit voor 14:00 uur hier zijn, wat je gisteren al wist, maar met dit soort gebrek aan betrokkenheid, noem het bezorgingsarrogantie, hoef je bij mij niet aan te komen. Dat kan anders, ook hier en dat weet ik uit ervaring. Ook uit Boekarest vandaan. Naar Sibiu dus voor de nummerborden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten