maandag 26 augustus 2019

Overgevuld

 Soepel is anders, maar zo vreemd is die toestand me niet, mag eerder normaal heten. Weinig soepel maar draaiende. Wat wil een mens meer? Nou, breek me de bek niet open. Bezig, uiteindelijk doet dat toch het meeste deugd afgezien van het hangen op een goed terras. Me nog een goed uur van de straat houden en dan gaat het weer richting kerkhof. Half Agnita zal er wel rondhangen bij de begrafenis.

 Mijn hoofd weet maar moeilijk richting te houden. Begrafenis, toestand van mijn moeder, reis naar Nederland, duur verblijf, tijd nodig voor noodzakelijk voorbereidingen op het eerste niveau. Direct daaronder de tuin, het zwembad, houthakken, druiven opbinden, gastenhuis uitruimen, kluszooi verplaatsen, etc, etc. En nog weer een trap lager of dieper de toestand van Ica, het ontwerp van de kas, natte hoek gastenhuis, houten vloer mezzanine (slaat nergens op maar klinkt prachtig) gastenhuis, wat te doen met Mariana's oude meubilair, vloer tuinkamer, lichtpunten op de binnenplaats en in de schuur, etc, etc, etc.

 Een jaar ongestoord de tijd hebben om te doen wat nog gedaan moet worden om de origineel bedachte situatie tot stand te brengen. Ik vrees, het zal een illusie blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten