woensdag 28 augustus 2019

Eenmalig

 Een dag voor mezelf. Wat ga ik daarmee doen? De hele dag in bed liggen kan al niet meer. Ik ben op en heuvel op geweest met de honden. Het weer doet wederom z'n best. Over die hoek valt niks te klagen. Dat impliceert dat er andere hoeken zijn, waar dat wel over kan, maar ook die zijn er voor het moment niet of het zou de koffiemachine moeten zijn, die de melk weereens niet lekker wil opschuimen. Ding wil vast schoongemaakt, maar mooi niet vandaag.

 Ga ik de dag verbloggen? Beetje asociaal en bovendien ben ik daar niet depri genoeg voor, heb de hele wereld niet tegen en ook niks speciaals meegemaakt. De dagen sukkelen voort zoals de jaren gedaan hebben, als je terugblikt. Ook geen zin in, in terugblikken.

 De tuin dan maar? De tuin kan wachten. Het is afbouwen in de tuin en vandaag is geen dag om af te bouwen. Die paar tomaten houden het nog wel een dag uit en de pepers zijn nog volop bezig met kleur krijgen en de rest heeft z'n beste tijd gehad.

 Een goed terras op een mooie plek ga ik me gunnen, denk ik zo. Ik hou me ff niet met de wereld bezig. Ik ga die aan me voorbij laten trekken, Morgen weer verder met die 364 andere dagen van het jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten