woensdag 28 augustus 2019

Eindsprint?

 Van beduidend slechter naar 'nog maar enkele uren' te gaan. Het gaat hard. Is met slikken nauwelijks bij te houden. Gaat ze het me makkelijk maken met het onthouden van haar sterfdag of weet ze het nog tot na twaalven te rekken? Geen rechtstreekse vlucht meer morgen. De volgende pas aanstaande dinsdag. Wat ga ik met de honden doen? Hoeveel tijd ga ik voor het verblijf in Nederland uit trekken?

 Ineens komt een losgeslagen golf op je af. Wat, waar, wanneer en hoe? Mensen hebben ervaring, maar ervaring is geen garantie. Uiteindelijk dus afwachten. Een andere mogelijkheid is er niet.

 Over Schiphol reizen maakt me niet vrolijk. Twee keer overstappen bij de treinverbinding van Dortmund naar Heerlen kan me ook niet plezieren. Waarom is er ineens geen zaterdagse vlucht van Cluj naar Eindhoven? Als ik niet uitkijk, ga ik tollen.

 Ga ik de nacht doorhalen? Lijkt me een weinig praktisch idee. Mocht het verwachte uitkomen, heb ik morgen niet zoveel aan een duffe kop. Dan moeten spijkers met koppen geslagen worden in de kortst mogelijke tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten