zaterdag 17 augustus 2019

Bagger

 'Afdeling' Entertainment van Nu.nl een aanrader voor wie van Story, Weekend en Privé weg is. Bestaan ze nog alle drie? Het is niet alleen, dat er interesse blijkt te zijn in zoveel banale shit, maar vooral toch dat de zg BN's steeds weer bereid zijn om al die in feite volkomen irrelevante zaken aan de grote klok te hangen.

 Een hoop is werkelijk het papier nog niet waard, waar het op gedrukt zou staan, als het geen website was geweest. Maar soms zitten er pareltjes tussen. Zoals vandaag dat een assistent van Faye Duneway, een voormalig assistent anders zou hij ws zijn mond niet hebben durven open doen, zich beklaagt over het feit dat zij regelmatig discriminerende opmerkingen maakte over zijn homosexualiteit. Als voorbeeld noemt hij dan, dat hij 'klein homosexueel mannetje' werd genoemd. Hier ontbreekt duidelijk een gezonde portie eelt op een teer   zieltje. Bovendien, wat let je om ontslag te nemen?? Werd vast te goed betaald, maar nu wel voor zijn momentje, want tenslotte maar een klein manneke, of fame gaan. Zieligerd.

 In dezelfde zielige categorie een soort omgekeerde #MeToo. Een of andere schijnbaar bekende Miep schijnt ooit niet op de avances van DiCaprio ingegaan te zijn en noemt dat een van de dingen waar ze het meest spijt van heeft in haar leven. Inmiddels getrouwd. Je zult het als echtgenoot maar te horen krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten