dinsdag 25 september 2018

Onderkomen

 Ga ik over 7 bijdrages per dag heen? Nee. En ja, ik doe het toch, maar schuif het door na twaalven. Ja en Nee, dus. Keuzes. Net als het hotel waar we straks, als alles werkelijk een beetje gerealiseerd wordt, in alle rust de Kerstavond aan ons voorbij kunnen laten gaan. Links is de website van het ene en rechts die van het andere alternatief. Wel prettig zo'n groot scherm. Ik zou niet hoeven te klikken, ware het niet, dat ik in een derde popup met het blog bezig ben.

 Art deco Imperial of Alchymist. Zijn ze te vergelijken? Zou het niet weten. Je kunt tenslotte ook appels met peren vergelijken, mocht je dat willen. Het is en blijft altijd een gok, als je naar een nwe plek toe gaat. Wat wil je ? Denk je, dat je krijgt, wat je je voorstelt? Zelfs al die hotelsite-recenties zeggen uiteindelijk geen fuck, want zijn geschreven door mensen, die je niet kent en jou niet kennen en dus niet weten waar de klemtoon zou moeten liggen.

 Dus is het gokken en proberen te 'voelen' hoe dicht de getoonde presentatie overeenkomt met de werkelijkheid van alledag. Dingen mooier maken dan ze zijn, is een fluitje van een cent. Is ook ieders goed recht in een branch als deze, maar toch weet niet alles me PR-technisch in te pakken. En mijn wensenpakket is in de zomer aan zee anders dan in de winter in een stad. En de ene stad is ook niet de andere. Ik denk, dat ik deze keuze Mariana in haar maag splits. Zien of ze daar op een eenduidige manier weet uit te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten