dinsdag 25 september 2018

Kijkers

 Leuk rijtje vandaag bij de pageviews:

 Italië (99), Nederland (29), Costa Rica (23), Duitsland (18), Onbekend gebied (12), Frankrijk (8), Verenigde Arabische Emiraten (2), Verenigde Staten (2), Spanje (1) en Polen (1).

 Misschien zijn er nog meer eentjes geweest, maar Blogger gaat niet verder dan de eerste 10. Maar leuk dus. Over Italië hoef ik het niet te hebben. Nederland doet het steeds wat beter. Costa Rica is een verrassing, Duitsland doet het ook nog steeds goed. Dat 'Onbekend gebied' is iets nieuws binnen Blogger voordien bleef het gewoon leeg. Er surfen nou eenmaal mensen/bots op het Internet, die hun herkomst camoufleren. Vaak commerciële toestanden die 'traffic' genereren. Frankrijk kijkt met regelmaat. VAE is een oprisping, schat ik zo in. De USA laat het tegenwoordig wat afweten. Spanje is een trouwe uitzondering en Polen doet het normaal beter.

 Als je dat als pappenheimers kunt zien, dan ken ik die dus. Je gaat zo'n land bijna vereenzelvigen met een gebruiker. Nu klopt dat bij Italië vrij aardig, maar bij Nederland absoluut niet. Verder weinig nieuws te melden. Het kabbelt rustig voort en wordt heel langzamerhand ietsje meer. Volledig oninteressant voor advertenties en dat is maar goed ook. Kom ik wat dat betreft niet in verleiding en mezelf tot 'influencer' promoveren zou de grootste grap van de eeuw zijn ook al hebben we nog 9, sorry 8 decennia te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten