maandag 24 september 2018

Drukte

 Tsjak .... weg beeld, uit Pc, uit lichten in de eetkamer. Ik wilde vloeken maar bedacht me nog net, dat het misschien handiger is, om naar de oorzaak opzoek te gaan. Het zullen de werklui zijn, die hier via diverse verlengkabels op hetzelfde stopcontact zijn aangesloten als de Pc. Alleen heeft dat tot op heden nooit problemen gegeven.

 Maar hé. Blij toe. De smid is gekomen en aan de slag. Het elektrische lasapparaat is teveel van het goede voor de betrokken zekering. Maar mooi, weer iets meer beweging in het schuurverhaal. Straks een poort om de binnenplaats voor honden af te sluiten van de buitenwereld. Iets minder alertheid nodig als je met de beesten bezig bent. Dan zijn we er nog niet, maar is een weer een belangrijke stap gezet. Zo trekken we ons op van de ene strohalm naar de andere.

 De man plaatst nu twee verticale houders van stevig formaat, neemt de maten tussen de beide waterpas staande palen en doet de rest van de poort thuis. Kan snel gaan. Ik ben er niet afkerig van. Net als de afsluiting van het niet-stenen deel van de schuur, dat eindelijk iets van vorm krijgt, doet het goed om te zien. Verder zo en in vier weken zijn we ruimschoots klaar voor het bestraten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten