zondag 23 september 2018

Meer!

 Vroeg me ergens in de loop van de avond af hoeveel 'leven' je moet hebben om een blog als het mijne te vullen. Hoewel de activiteit geen exclusieve ochtendbezigheid meer is, beslaat ie met 20-30 minuten per bijdrage gemiddeld 2 uur per dag. Als je daar 8 beduren bij optelt en het totaal van de dag aftrekt, blijven er nog 14 uur over om onderwerpen te verzinnen, mee te maken, te ondergaan, te overpeinzen, tegenop te lopen, etc. Dat zit dus wel snor.

 Ik moest er aan denken, omdat het aantal bijdrages per dag deze mnd een beetje de spuigaten uitloopt. Maar ook als het blog een heus dagdeel in beslag zou nemen blijven er nog altijd 2 dagdelen over voor andere activiteiten. Niet dat dat ene dagdeel mijn streven is trouwens. Laat ik het op een samenloop van omstandigheden houden, dat het aantal blogbijdrages deze mnd serieus is toegenomen. De onbestemdheid enerzijds, de hoeveelheid activiteit anderzijds, het nooit afwezige getob, de lol van het doen, etc en nog meer. En ook een beetje de uitdaging natuurlijk, de neiging tot presteren.

 Laat ik me vooral niet met de kwantiteit bezig houden. Als het loopt, loopt het, maar zoals eerder dit jaar al bedacht, het is geen streven (meer). Behalve deze mnd dan. De spreekwoordelijk regelbevestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten