donderdag 20 september 2018

Dameszaken

 Rosa onder het mes vandaag, Blijft Mopke over voor over een mnd of zes. Zou prettig zijn als haar eerste krolsheid zo ongemerkt voorbij gaat, als die dat bij Rosa heeft gedaan. Die is inmiddels 1 jaar en iets van een mnd maar geen krolse toestanden van meegemaakt. Er schijnt ook een stille versie van biologische completering te bestaan. Graag voor Mopke dus ook en niet de heisa, die we met Prada hebben gehad, waarbij Bobby de boel bijna afbrak. Vader en dochter, de natuur neemt het niet zo nauw.

 Maar vanmiddag drie van de vier dames puppy-vrij. Geen gedoe meer met puppies, tehuizen vinden, op en neer naar Sibiu en in het ergste geval begraven. Als onze mededorpbewoners zo vriendelijk willen zijn om voor hun eigen puppies te zorgen, dan zijn wij d'r voor een jaar of 15 vanaf. Rust in de tent. Heeft bijna twee jaar in beslag genomen. Ruim zelfs voordat ook de laatste dame onder het mes is geweest.

 Prada in januari 2, Mopke in april 1 en Rosa in augustus volgend jaar ook 2. Lady schat ik in op 3 à 4 en Bobby ook ergens iets in die buurt. Een jong cluppie. Daar hebben we nog jaren plezier van .....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten