zaterdag 22 september 2018

Bar

 Moderne armoe. Naar Baum vanwege een nietwerkend internet. Is niet de eerste keer dat dat net in het weekend hapert. Doen alsof het te laat betalen van de mndrekening bijna een criminele activiteit is, maar ho-maar bij het leveren van de service die er tegenover zou moeten staan. Ik krijg iets krenterigs als dat te vaak voorkomt. En, hoewel ik nauwelijks nog wat te maken heb het verschil week en weekend, tikt het op een zaterdagochtend nog net iets harder aan.

 Vandaag bederft het een mooi begonnen dag. De ingedroogde kotsvlek van Rosa op de ongeglazuurde tegelbodem van de eet- annex entreekamer was nog net te doen. Was beter geweest als we dat eerder hadden gezien, maar het is het beest gezien de ingreep niet kwalijk te nemen. Het niet werkende internet daar overheen was genoeg om het goede gevoel te bederven. Me niet lang d'r aan geërgerd en in de auto gestapt. Met een beetje geluk draai het wel weer bij.

 Zaterdagochtend is in Agnita weinig te beleven en het wordt alleen maar minder naarmate de dag vordert. Misschien straks nog wat getuuter vanwege een bruiloft maar meer zit er vandaag niet in. De actieve dag hier is vrijdag met z'n markt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten