zaterdag 10 april 2021

Voordringen

 Spanjaarden kennen blijkbaar andere verkeersregels dan ik gewend ben. In die paar korte ritjes die ik gemaakt heb om bij te dragen aan die 250.000.000 km en dan niks te doen met de prullen, die me daardoor ten deel vallen, heb ik nu al tig keer een medeweggebruiker op mijn bumper gehad, omdat hij/zij blijkbaar het idee heeft, dat ze voorrang hebben bij het invoegen op een snelweg. Echt opvallend vaak.
 
 Vreemd. Ik geloof er niks van, dat dat in die hoek anders is geregeld. Met regelmaat korte in- en uitvoegstroken trouwens. Vreemd omdat de rest van het wegennet een orgie lijkt geweest van weg- en waterbouwers. Meervoudige klaverbladen, tunnels, viaducten bij de vleet, fly-overs, wat is er nog meer? Aan asfalt èn beton is niet gespaard. Vast op kosten van Europa.  De makers van het programma verzinnen dat niet, die dikken het wegennet enkel in, zodat je een paar honderd km rijdt in enkele minuten ipv uren, en pikken qua infrastructuur de krenten uit de pap.

 Een ander 'probleem' is dat de (Duitse) dame van de Tomtom met regelmaat zit te slapen, te laat is met aanwijzingen of ze helemaal niet geeft. Het is, dat ik sowieso niet echt op haar vertrouw anders zou ik al meermaals verkeerd gezeten hebben. Het zal in dit geval niet aan het geslacht liggen. Hier hebben de programmamakers werk te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten