maandag 19 april 2021

Achterop

 Vorig jaar rond deze tijd was ik bezig met de vrg of ik met al die gesloten markten wel aan mijn planten voor in de tuin zou komen. Nu vrg ik me af of ik half mei überhaupt zover ben, dat ik de aanwezige planten in de tuin en kas kan zetten. Ook vandaag is het weer twijfelachtig, maar gelukkig niet de miezer van gisteren. Een poging wagen om in de tuin aan de slag te gaan behoort tot de mogelijkheden.

 Zelfs een reflectieve terugblik maakt me niet vrolijk. Uien/wortels en aardappelen zitten in de grond. Eén rij spinazie is gezaaid en we hebben natuurlijk de vaste planten als bessen en aardbeien. Met de rest is het 'naadje pet' gesteld. De erwten nog niet in de grond en meer zaaigoed wat al onder de zoden zou kunnen liggen.... maar dan in een diametraal tegenovergestelde betekenis. Op de vier braakliggende delen is nog geen spadesteek gekeerd.

 20 april en voor mijn gevoel loop ik mndn achter. Gelukkig in deze is, dat een gevoel zo kan omslaan. Dan zal er wel het een en ander gedaan moeten (kunnen) worden. We gaan het zo proberen, ingepakt en wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten