vrijdag 9 april 2021

Ontdekkingsreis

 Onderweg naar Léon. Ergens vandaag kom ik aan in Spanje. Heb gisteren in de loop van de avond mijn terughoudendheid van me af gegooid, betaald en het zwikkie gedownload. Was in een ruk en een zucht gebeurd. Er zijn updates geweest die langer hebben geduurd en dan praat je niet over een lullige toevoeging aan de kaart van Europa. Mijn score van nieuw asfalt heeft een verwatering ondergaan van ruim 80 naar dik 66%. Dat is tussen 1/5 en 1/4 meer.

 Het wordt natuurlijk ook niet allemaal overgepompt. Het spel staat maar zeer deels op mijn harde schijf of hoe je het geheugen tegenwoordig ook moet noemen. Ik stel me zo voor, dat er bepaalde linken en permissies toegevoegd dan wel bijgewerkt moeten worden. Het echte werk staat op de servers van Valve of SCS. Zou wel willen weten hoeveel gamers gisteravond hun langverwachte uitbreiding hebben binnen gehaald.

 Natuurlijk ben ik niet direct in Spaanse of Portugese sferen. Ivm 'gedetecteerde spelwijzigingen' ben ik teruggezet naar mijn hoofdkantoor in Praag. Gelukkig waren ze wel zo vriendelijk om in het vrachtaanbod een lading met een Iberisch afleveradres op te nemen. Barcelona was me liever geweest, maar soit, Léon is ook Spanje. De eerste ruk gisteravond nog gereden. Vandaag nog 18 uur, dwz 18 x ongeveer 4 minuten asfalt vreten voor ik aan mijn eindbestemming ben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten