woensdag 28 april 2021

Sloompjes

 Nog geen middaguur en ik zit bijna rechtop te dutten. Over tempovertraging gesproken.... Iets speciaals uitgespookt vannacht? Druk gedroomd, verder niets en overgebleven is daar niks van. Gut, gut, gut. Tijd om iets actiefs te gaan doen. Me bijvoorbeeld over de invulling van de lunch buigen. Wat gaan we daar vandaag weer bij elkaar verzinnen? Nog vier dagen volhouden en dan is de keuze weer wat ruimer.
 
 Pizza? Niet erg fantasievol. D'r staat nog een restant rijst in te drogen. Laat ik dat als basis nemen en dan kwak ik daar bij wat er nog aan groente op het aanrecht rondslingert. Een paar tomaten. Een paprika. Ligt er nog iets in de koelkast dat de bruikbaarheid nog niet gepasseerd is? Straks checken. D'r ligt ook nog een ananas op de fruitschaal te liggen. Dan wordt het automatisch iets Aziatisch en dat hebben we gisteren al mee naar huis genomen uit Sibiu (en gegeten).

 Italiaans dan maar? Of de ananas gewoon weglaten? Soep kan ook nog. Vermicelli-soep. Als ik goed begrepen heb, komt er binnenkort weer een lading van dat spul aan. Plaats maken kan kortom geen kwaad. Al dat gewik en geweeg. Wat ik wil is een bloederige steak! Ordinaire frites. En, ik zal niet flauw zijn, iets van groente. Mag gewoon sla zijn. Benieuwd wat het behalve de steak nog allemaal niet gaat worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten