maandag 26 april 2021

Verwachtingen

 Vandaag zien dat, op welke manier en wanneer het euvel van de bovenkant van het fundament opgelost kan/gaat worden. Hopelijk kan het allemaal in goed overleg en samenwerking èn vooral geen geïmproviseer. Nu in één keer goed en strak over de hele rechthoek heen. Anders zie ik ons in een eindeloze sessie van opvullen en bijwerken vervallen. Eerst maar eens afwachten wat de lui zelf denken te doen.

 De rest van de dag zal verloren gaan aan wat vorige week in het huishouden en de administratie is blijven liggen. Binnen in orde maken om verder buiten aan de slag te kunnen. Het mooie van het weer is er na vandaag weer ff af. Hopelijk blijft buiten bezig zijn wel mogelijk. Ook met het oog op het in orde maken van de tuin qua struktuur en zaaien als bijzaak is meer dan voldoende te doen.

 In feite staat me een relatief drukke week te wachten. Ik heb het niet allemaal paraat maar wat zo af en toe, links en rechts opborrelt geeft me de zekerheid dat voor verveling geen ruimte ingepland kan worden. Allez in de benen voordat de stress zich er tegen aan gaat bemoeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten