zaterdag 17 april 2021

Viraal_72

 Òf en zo ja hoe ze het hier gaan doen, heb ik geen idee van. Maar zie je het voor je? Iedere scheet die je buitenshuis wilt laten, moet je plannen ivm de noodzakelijk test, die er aan vooraf moet gaan. Betaald of gratis, maakt niet uit. En zeker weet ik het niet, maar gevaccineerd of niet-gevaccineerd maakt hierbij geen ruk uit. In beide gevallen kun je besmet zijn of niet en moet dat dus met een test gecheckt worden.
 
 Je hele leven buitenshuis wordt een planningskwestie. En stel die twee dagen geldigheid is standaard, dan wordt het ongetwijfeld stressen om zoveel mogelijk bij elkaar te proppen in die twee dagen. Daarbij heb je dan nog de centrale registratie van de test en al de controlepunten die je passeert en waar je telkens weer je negatief testresultaat moet overleggen. Ook dat wordt centraal geregistreerd waarmee in één klap geregeld is wat al tig keer geprobeerd is, nl zicht op wie wanneer waarheen gaat. Een mooie basis voor hele foute zaken.

 En dan al dat geld, dat daar tegenaan gegooid wordt alsof het niks is. Daar zullen ongetwijfeld een paar types hun zakken goed mee vullen. Corruptie in camouflage. En dan is dat pas Nederland. Kun je bedenken hoe de strijkstokken hier aangetrokken worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten