zondag 25 april 2021

Vervolg

 De proef op de som! Hoewel er tijdens de constructie een hoop gepast en gemeten is, komt er na de realisatie altijd een moment waarop moet blijken of het bedoelde ook bereikt is. Straks het basisvierkant voor de kasconstructie op het fundament leggen en zien of het werkelijk past. Zowel qua vlak (draagkracht), waterpas (tegen wringen in de constructie) en natuurlijk qua lengte en breedte. Zien of er al doende geen fouten, verrekeningen dan wel blinde vlekken in het systeem zijn geslopen.

 Mocht dat allemaal geen enkel punt zijn, dan zou ik natuurlijk direct verder willen. Wat helaas niet kan vanwege andere schroeven die noodzakelijk zijn. Die moet ik eerst zien te vinden. Ga ik daar vanmiddag nog voor naar Sibiu? Die neiging is er wel. Een beetje nonsens. Eerst morgen zien of het spul niet hier in Agnita te krijgen is. Kans is klein, maar niet afwezig.

 Er kriebelt iets van spanning bij het idee om de constructie van de kas op te zetten. Zou theoretisch in één dag moeten kunnen ... als je met twee man bent. Nu is Mariana geen man en qua hulp ook een slagje te eigenzinnig maar dan zou het toch in twee dagen moeten lukken, lijkt me zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten