dinsdag 27 april 2021

Ongebonden

 Een dag zonder de belasting van enige verplichting. Het regent/heeft geregend wat me ontslaat van iedere tuinactiviteit. Voor de rest ben ik aardig bij, een paar grote klussen daargelaten. Kortom vrijheid (!!) om te doen en te laten wat in me opkomt of gisteren al opgekomen is. De huidige situatie overvalt me tenslotte niet, maar zat er gisteren al in de koker.

 Opzoek naar de gewenste schroeven, kortom. Tja, niet iedereen zal het bedacht krijgen, maar er zijn soms van die niet direct uit te leggen prioriteiten. Verder vooral ff weg uit de dorpse sferen. Sneller behoefte aan dan normaal gesproken het geval is. Misschien leidt het een ook wel tot het ander. Als het beter weer was geweest, had de vork vast anders in de steel gezeten.

 Ook op het stadse terrein weinig verplichtends. Iets met Telecom (en de al genoemde schroeven) verder alles naar eigen inzicht en behoefte. Prachtige dag voor een uitgebreide lunch. Wat niet gaat gebeuren omdat de binnengedeeltes van de restaurants ongetwijfeld nog steeds gesloten zullen zijn. Zou niet weten wat daar sinds vorige week in veranderd zou zijn. Maakt niet uit. Ik zie niet tegen de dag op. Die krijgen we probleemloos stukgeslagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten