donderdag 8 april 2021

Olé

 Vol verwachting klopt ons hart ....  Nog twee uur en dan zou ik de Iberia DLC moeten kunnen downloaden. Wat ik niet doe. Ik ga wel over een kwartier of zo kijken naar een demo, die een indruk zal geven van wat me na de download te wachten staat. Wat ze om de extra lappen asfalt heen hebben weten te bouwen. Hopelijk niet teveel gelul over alles er omheen.

 Tegelijk met het verschijnen van de nwe uitbreiding van de Europese kaart start ook een soort spel waarin het doel is om 250 miljoen km's bij elkaar te rijden in het gebied van de nwe uitbreiding, dus in Spanje en Portugal. Lijkt veel, maar met de regel (oa) dat iedere levering minstens over een afstand van 200 km moet gebeuren en er grof geschat een 1 miljoen spelers zijn, er waren al 600K voorbestellingen van de uitbreiding, èn men daar de tijd voor heeft tot 11 mei 2021 gaat dat makkelijk overtroffen worden. Dat doel wordt zeer ws ruim voor die 11e mei bereikt. Je kunt met het maken van foto's en video's een bijzonder schildering voor op je truck verdienen. Iets met een Lynx. Moet er niet aan denken.

 Individueel kun je een prijs pakken, die je wel zelf moet betalen, als je meer dan 20 verschillende vertrek- en aankomstplekken bijeen harkt. Dan wordt een verdienste vrijgeschakeld en kun je een of ander prul aan te schaffen om in je cabine te plaatsen. Dat is dus meer een kwestie van 'eer' dan dat je daar echt iets aan hebt.

 Update: Het uur U is gepasseerd. Nu zien hoelang ik me kan beheersen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten