zaterdag 10 april 2021

Vloeiend

 Een dag vol voldoening in keuken, tuin en Iberia. Druk, druk, druk .... als het niet allemaal plezier in het doen had opgeleverd. Begonnen waar ik gisteravond verstandig genoeg om half twee een punt achter had gezet. Voor die tijd natuurlijk al de honden gedaan en een deel van mijn koffiiequota gescoord. Zelfs het blog heb ik voorrang gegeven.

 De rest van de dag heeft zich in welkome afwisseling verder ingevuld. De tuin gaat langzaam. Een gevoel, dat mede door de aan de winter verloren tijd zal zijn ingegeven. Bedacht me, dat ik net als en misschien zelfs meer nog dan vorig jaar mijn aandacht op het inrichten van de tuin gefocusd moet houden. Niet met produktiestrevens bezig zijn. Niet qua variatie en al helemaal niet qua hoeveelheden. Ik ga er van maken, wat er tussen het inrichten van te maken valt, vullen wat schoongemaakt en omgewerkt wordt. 
 
 Doe ik dat niet, zit ik volgend jaar nog steeds tegen onontgonnen percelen aan te hikken. Vier of vijf jaar ben ik nu bezig. Had me voorgesteld, dat ik het sneller voor elkaar zou hebben. In elk geval de ruwe opzet. Fijnafwerking en details is een ander verhaal. Daar ontbreekt de noodzaak.

 Gelukkig is dat wat ik wilde in de uitbreiding van ETS2 in twee dagen gepiept. Daar kan ik nu in alle rust het 'bereden wegen'- precentage terug krikken naar 80+. De paintjob voor mijn truck is binnen. Daar hoef ik niet meer mee bezig te zijn. En dat ook letterlijk. Is al stom, dat ik het gedaan heb. Twintig van de 42 (geloof ik) steden op het Iberische schiereiland aangedaan met een vertrekkende of aankomende vracht. Absoluut niet interessant. Morgen meer tijd voor de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten