zondag 18 april 2021

Scheurwerk

 Imola 2021. Haalt Verstappen nou eindelijk weer een keertje de hoogste trap van het podium? Het is wel een beetje de Zoetemelk van de F1 aan het worden. Het is de perfecte afleiding voor een miezerige zondagmiddag. Er al een Rummikub tegenaan gegooid (en weer een keertje verloren) maar dat zijn altijd korte spelletjes van hooguit 45 minuten als Mariana ten onder gaat in haar denkwerk.

 Het is jammer, dat we nog steeds geen Tv-aansluiting hebben op onze Tv. Het had inmiddels gebeurd kunnen zijn. Alle mitsen en maaren zijn uitgekauw. We hoeven enkel nog te kiezen tussen Digi of Vodaphone. Was die aansluiting er wel geweest, had ik nu op bed gelegen met het geluid op standje harder. Heerlijk die scheurende bolides.

 Het is een van de weinige uitzendingen, die me een Tv laten missen. Verder zou zo af en toe een film leuk zijn zonder weer een video te moeten kopen. Natuurlijk kun je ook streamen, maar dan betaal je weer per mnd en kijkt nauwelijks. Ik tenminste. Bij Mariana ligt dat volgens mij anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten