vrijdag 30 april 2021

Privaat

 Rutte is redelijk probleemloos door het tweede debat heen gekomen waar voor de zoveelste keer gebleken is, dat hij de hele politiek in feite minacht en alleen met zijn eigen aalgladde ego bezig is. Ik heb het gedoe niet helemaal afgekoken. Het werd halverwege de avond al allemaal te lief en begripvol, om de tuin geleid en de ogen vol zand. En als de leden van de zogeheten coalitiepartijen de fractie- cq coalitiediscipline blijven volgen, kan de rest brullen wat ze willen, ze blijven in de minderheid.
 
 Genoeg politiek voor het moment terug naar kas, tuin, lam en eieren. In mijn hoofd blijft het schuren. Rechthoeken. Diagonalen. Verdraaiingen . En meer van dat soort gedachten. Als je een rechthoek perfect hebt liggen, dwz met identiek lange diagonalen, maar die rechthoek iets gedraaid ligt tov de ondergrond, moet je het geheel een andere draai kunnen geven zonder de perfectie te verstoren, heb ik me bedacht. Of dat voldoende is om de over de rand piepende profielen on z'n geheel op het fundament te krijgen of gewoon ander hoeken gaan overhangen, daar ben ik nog niet met mezelf uit.

 Daar kan ik me mee bezig houden, als ik aan de slag ga met het verven van de eieren. Ik schat het aantal dit jaar op 120-150 stuks. Niet vergeten te tellen bij het ontvetten. Tijdens het koken kan ik met het lam aan de slag. Een beduidend groter beest(je) dan afgelopen jaar èn een hele in twee helften. Volgens mij was een halve de bedoeling. Nu nog ff bedenken wat ik daar mee ga doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten