woensdag 21 april 2021

Slapjes

 Een flut artikel over een flut onderwerp met een flut redenatie. Dat mensen kiezen om gezonder te leven, is ieders goed recht. Dat men daarvoor kiest om de alcohol links te laten liggen, naast zaken als gezonder eten en meer bewegen, is natuurlijk niet verkeerd. Zo ook Tim Knol. Who the hell is Tim Knol?? Maar soit. Hij heeft het over dat 'de verleiding even een drankje te drinken altijd op de loer ligt'. Dat is tenminste eerlijk, als je er volledig mee bent gekapt. Dat hij niet meer met vrienden naar de kroeg gaat, is dan weer minder. Dat kan tenslotte ook zonder alcohol. Hangt van je ruggegraat af.
 
 Zoals iedereen die meer of minder tijdelijk, je krijgt zelden te horen of ze het de rest van het leven vol hebben gehouden, de alcohol opzij zet, heeft hij het over hoe 'echt ontzettend slecht' alcohol is voor je lijf. Wat natuurlijk nonsens is en geheel afhangt van de manier, waarmee je er mee omgaat. Leven is tenslotte de grootste bron van fysieke aftakeling. Bovendien is het hetzelfde verhaal als bij rokers. Je weet, dat er nadelen aan (kunnen) zitten en nog steeds zijn er zat mensen die kiezen om met roken te beginnen.

 Het is dus niet de lobby, die je tot het nuttigen resp. gebruiken aanzet, je bent het toch echt zelf, die dat glas leeg drinkt of die peuk oprookt. Dus niet (achteraf) zeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten