woensdag 21 april 2021

Gepruttel

 De tuin zou mooi zijn. Vrees, dat het bij de afwas blijft. D'r is gisteren ruim meer water naar beneden gekomen dan waar de bodem behoefte aan had. Alles is weer kletsnat. Niet prettig werken in de klei. Ik ga later op de dag een poging wagen. Hoewel, als ik het weerbericht mag geloven, zou ik beter nu de deur uit kunnen gaan. Vanmiddag valt d'r weer vanalles naar beneden. Eens zien.
 
 Eerst orde op zaken stellen tussen mijn oren. Alles netjes op een rijtje zetten, afhandelen wat 'moet' en direct uitschakelen waar geen behoefte aan bestaat. Een dagelijks terugkerende routine inmiddels. Het geeft rust bij de start om in de loop van de dag in de ouderwetse chaos te eindigen. Met een beetje geluk is het dan eind van de middag en hondenuitlaattijd.

 Toekomstmuziek. Niet voor de fanfare uit lopen. Kan ik al met die stap terug beginnen voor ik de twee vooruit heb gedaan. Misschien komt vandaag iets vaart in de vooruitgang van de kas. Dat zou een mooie zijn. Mijn machinerie heeft soepeler gelopen en benodigt een aanzet tot doorgaan. Op gezette tijden een kleine meevaller is alles wat ik nodig heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten