maandag 19 april 2021

Smiechterig

 Zou het? Gisteren iets gelezen waarvan ik denk "Dat kan toch niet waar zijn!". Dat gebeurd wel vaker. De wereld is absurder dan je denkt en als het dan ook nog over Europa gaat, weet je dat je dichtbij het summum van de idioterie zit.
 
  "Terwijl bedrijven en consumenten zich steeds meer in allerlei bochten moeten gaan wringen om aan de steeds sneller veranderende regels te voldoen, geldt voor de EU een andere set aan regels. De regels die de EU zichzelf heeft opgelegd zien overigens er op het eerste gezicht niet mals uit hoor. Zo moeten ten minste 30 procent van alle EU uitgaven (EUR 1,8 biljoen) een groen label hebben. Maar dan komt het, als een uitgave ten minste 1 procent groen in zich heeft, wordt dat een klein beetje naar boven afgerond, namelijk naar 40%! En een uitgave wat ten minste 41 procent groen is, wordt ingeboekt als 100 procent groen! All animals are equal, but some animals are more equal than others…" (@Alexander Sassen van Elsloo, GS, 18-04-2021)

 En dat "Nog los van de geclaimde effectiviteit van CO2-reductie, laat de EU zien dat het vooral geeft om de beeldvorming en niet of nauwelijks geeft om de daadwerkelijke CO2-reductie. (...) Het hele EU CO2-reductiecircus heeft dan ook een veel sinistere (en door EU-politici vurig gewenste) bijwerking, want, net als de euro, zal het een versnelde overdracht van soevereiniteit van de lidstaten naar Brussel afdwingen.

 Laat het aub nog een jaar of 25 duren aleer die idioten in Brussel de boel naar de verdoemenis helpen. Komt de zondvloed geheid na mij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten