zaterdag 5 december 2020

Voortekenen?

 Gisteren gaande de dag een steeds slechter algemeen gevoel. Het is moeilijk nauwkeuriger te omschrijven. Fysiek om te te beginnen en tussen de oren doet daar op een gegeven moment leuk aan mee. 'Mauw' komt het dichts is de buurt. Een algeheel geen zin hebben ingegeven door fysiek ongemak. Geen zin in koffie. Geen zin in wijn. Geen zin in bezig zijn. Geen zin in niks doen. Geen zin in eten. Alles en iedereen in me werpt barricades op.

 Veel meer dan constateren zit er dan niet in. Wel bedacht ik me, dat dit de inleiding zou kunnen zijn van een volgende periode van gewichtsverlies, wat inmiddels wel weer mag, en in bed liggen. Daar verder niet bij stil gestaan en het in de loop van de avond zelfs vergeten. Tegen het eind van de avond begon zich iets te bewegen, waar ik niet op zat te wachten. Het rillen begonnen met aan- en afrollen. 

 Aan het eind van de avond is het in de deze tijd van het jaar ook best fris in huis, als ik het ingesteld dagprogramma van de thermostaat niet op tijd heb gecorrigeerd. Kortom kou of ellende? Een kwartiertje of zo heeft het geduurd, toen was het weg. Ik vertrouw het voor geen cent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten