woensdag 16 december 2020

Geschokt?

 Schrok ik nou eind van de middag van de kat of schrok de kat van mij? In het eerste geval heb ik het nog nooit meegemaakt, dat Snoepie zo in een stuip omhoog schiet vanuit haar slaap. Die moet in dat geval iets gedroomd hebben waar ze super erg van is geschrokken. Misschien was er ook een geluid op de Pc dat hem op tilt liet slaan, maar mijn oren niet wist te activeren. Hij lag, zoals gewoonlijk tussen mijn scherm en het toetsenbord. Geen idee wat hem zo aantrekt in die plek.

 Was er verder niks gebeurd, was ik het ws alweer vergten. Maar Snoepie gaf een duw aan het toetsenbord waardoor ik terugschrok en met mijn linker arm het net gevulde glas wijn van de tafel stootte. Zonde van het glas maar beter kapot op de vloer dan heel maar leeg op mijn toetsenbord.

 Schrok Snoepie van mij dan zou dat niet zo best zijn. De gebeurtenissen kunnen makkelijk in een iets andere volgorde aan elkaar geregen worden. Onmogelijk is het dus niet. Dan zou mijn machinerie gedaan hebben waarvan onlangs gevreesd werd en mij zonder fysieke reden een schok hebben bezorgd. Die mogelijkheid stemt me niet vrolijk. Je zult zo'n stuip krijgen als je achter het stuur zit. Opletten geblazen. Ik ben nu gewaarschuwd en tel voor twee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten