woensdag 23 december 2020

Update

 Nog ff in alle rust checken, maar ik denk, dat ik het gehad heb voor vandaag. Niet qua energie of zo, maar qua mogelijke voorbereidingen. Het pseudo-zwijn ligt te marineren. Wat ik van de dorade heb kunnen schrapen als 'filet' heb ik maar in de diepvries gedaan. Dat komt op kerstdag bij de 'à la minute' pas weer aan de beurt. Het vierde filet kwam nog het meest in de richting. Ergens viel het me nog mee, voor het feit dat ik het fileren nooit gedaan had. Ik had me het schoonmaken kunnen besparen. Ook dat valt onder voortslepend inzicht.

 Tot slot het deeg voor speculaas en dito voor printen bij elkaar gekneed. Dat mag tot morgen rusten. Kom in zoverre goed uit, dat morgen meer bakactiviteiten op het programma zijn komen te staan. De koekjes, dessert cake, ontbijkoek en de chocolade uitsmijter. Rest is voor de kerstdag(en) zelf en zal, afgezien van wat snij- en hakwerk, pas bereid kunnen worden als het in het menu aan de beurt is. Vrij kortom. Dat valt me niks tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten