zaterdag 12 december 2020

Getalsmatig

 9882. Ik hou het maar ff bij. Meer vanwege het ongeloof over de omvang dan voor de administratie. Had ik het bij één bijdage per dag gehouden, was ik goed 27 jaar met het blog bezig geweest om te komen waar ik nu ben. Dat vind ik tijdspannes en hoeveelheden die wel bij elkaar passen. Dat het nu in 9 jaar voor elkaar komt, blijft onwerkelijk op me overkomen. Het zijn die kleine beetjes, die bij elkaar een fikse berg geven.

 Net zoiets als bijv. de hondenrondjes. Inmiddels iets van drie jaar met de dames. Zeg afgerond 1000 dagen maal 2 zijn 2000 wandelingen à gemiddeld 1,5 km, laat ik me niet rijk rekenen, kom je op 3000 km uit. Worden de dames, wat in de lijn der verwachting ligt, 15 dan praten we over iets van 16.000 km, dat is bijna de helft van de aardomtrek rond op de equator. Als je het vooraf bedenkt, werkt het eerder ontmoedigend dan als stimulans.

 Als je dat met ademhalingen of hartslagen op een gemiddeld mensenleven gaat bekijken dan wordt je, tenminste ik, daar ff stil vand. Gelukkig hoef je bij die dingen verder niet stil te staan. Het gaat normaliter letterlijk vanzelf. Dat is bij het schrijven van de blogbijdrages niet het geval, maar het kost ook weer geen bloed, zweet en tranen. Maar bijna 10K dus. En dan? Alsof ik niet al genoeg knopen door te hakken heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten