dinsdag 29 december 2020

Uitgeraasd

 Zien dat ik de normale slag weer ingevoerd krijg. Vanochtend had ik al iets van een schuldgevoel vanwege de verreden dag van gisteren en daar is de dag van vandaag overheen gekomen. Ai, ai. Positief is, dat ik in slechts twee dagen de 15 vereiste ritten heb gemaakt, die nodig waren als persoonlijke bijdrage in de 'Christmas event'. Volgens mij heb ik nog een prijs gewonnen òf ik kom nu in aanmerking om een prijs te winnen. Geen idee. Is sowieso digitaal cq virtueel. Misschien een koffiemok voor op mijn dashbord? Ik hoop van niet.

 Frappant toch, dat ik me (nog steeds) zo kan vastbijten in een doel maar dat voor geen meter werkt bij bagage uit het verleden. Ik zal daar mijn gedachten eens op afsturen. Ets2 kan nu terug naar wat het het grootste deel van dit jaar is geweest. Een leuk spel om zo af en toe en soms dagelijkse ff op te starten en  na een ritje weer af te sluiten. Tot 17/1 kan ik nog met de kerstcadeau's rondzeulen, mocht ik willen. Misschien ga ik ook de zin snappen van deze twee parallelle werelden.
 
 Vooralsnog bijna alleen minpunten bemerkt. Het beeld is donkerder. Instellingen worden ongevraagd gereset. Opslaan en terugzetten werkt niet. Het enige pluspunt is het feit dat WoT werkt met reële tijden en zo nauwelijks tijdsdwang kent bij de ritten. Daarvoor kun je ze wel beter in één keer uitrijden want ook offline tikt de tijd door. Nu kan een lunch geen kwaad. Een nacht wordt al pijnlijker. Een hele dag een begonnen levering links laten liggen, gaat niet werken. Dat is net iets wat ik met regelmaat doe, om te voorkomen, dat ik in de berm eindig ipv bij de ontvanger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten