dinsdag 29 december 2020

Terugval?

 Gisteren in een oude verslaving vervallen. Het grootste deel van de dag in de World of Trucks (WoF) van ETS2 zitten karren. Trailers trekken met overgedimensioneerde kerstcadeau's met grote strikken en een hoop gekleurde lampjes. Een kleine eeuwigheid geleden al eens in die wereld gedoken maar dat toen verder laten zitten. Geen idee meer waarom.
 
 Deze special wilde ik weleens zien. Dus geswitcht naar de online wereld van de trucks. Na een hoop gehannes is me dat gelukt. Niet dat me naast het rijden met de kersttrailers nu de meerwaarde van deze parallelle wereld duidelijk is. Ergens ooit het idee opgedaan, dat alle daarin rijdende trucks door spelers en niet door het programma werden bestuurd. Dat klopt niet, tenminste niet voor zover ik het idee heb.

 Je kunt foto's van je digitale wereld delen (KIJK mijn truck!), misschien zelfs tegen andere rijders aan lullen, maar dat zijn elementen, die mij niks zeggen. Zou van dat 'lullen' bovendien niet zo 1, 2, 3 weten hoe dat zou moeten. Ik geloof, dat ik dat ook graag zo wil houden. Maar die verlichte kersttrailers is wel bijzonder.

 Er 'mogen' er 5000 naar iedere stad èn van iedere stad vandaan. En dan moet je weten dat dat reeds het geval is bij meer dan de helft van de steden in ETS2. Er zijn kortom meer gekken, veel meer gekken op deze wereld dan ik alleen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten